Január 9-től Educatio 2020

Mint minden évben, idén is megrendezésre kerül az Educatio 2020 kiállítás, melyen természetesen az Óbudai Egyetem és a Bánki Kar is részt vesz.

Keresd az Óbudai Egyetem standját (BF01) és érdeklődj a Bánki Karról az Educatio 2020 kiállításon!

Időpont: 2020. január 9-11. Minden nap 10 és 17 óra között.

Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „A” csarnok (1101 Budapest, Albertirsai út 10.) Belépés és kilépés: III. kapun keresztül
 

A belépés minden látogató számára INGYENES, de REGISZTRÁCIÓHOZ kötött.

A regisztrációhoz javasoljuk, hogy mobiltelefonon keresd fel az educatioexpo.hu weboldalt és kattints a regisztráció gombra!
 

Az Óbudai Egyetemé a BF01-es stand, a legkönnyebben a B bejárat felől közelíthető meg (lásd a mellékelt képen), illetve töltsd le a helyszín teljes térképét az alábbi linkről.
 

Megközelítés:

2-es metróval: az Örs vezér teréig, onnan a 10-es busszal (megálló: III. kapu) vagy gyalogosan a Pillangó utcai metrómegállótól (kb. 20 perc). A 10-es busz a kiállítás ideje alatt sűrítve közlekedik.

37 vagy 37A villamossal: a Blaha Lujza tértől, a Népszínház utcából.

Személygépkocsival: a belváros felől a Kerepesi útról vagy az Örs vezér tere - Fehér út útvonalon.

Kerékpárral: a Kerepesi út vagy a Fehér út felől az Albertirsai úton.

Vonattal: a Keleti pályaudvarról Kőbánya felső állomás.

 

Mi is az Educatio Kiállítás?

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata összekapcsolni az egyes szereplőket: a hazai – és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel: a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel. 

A több napos seregszemlén közel 140 kiállító és több, mint 53.000 látogató vesz részt évről évre. Közel 50 hazai felsőoktatási intézmény jelenlegi hallgatói-, oktatói adják át a legfontosabb információkat a képzésről, a szokásokról, kollégiumi elhelyezésről, és akár a tanulmányokat követő jövőképről is. 

A továbbtanulni szándékozók mellett a pedagógusok, intézményvezetők és egyéb szakmai kiállítók számára is fontos, egyedülálló lehetőséget nyújt a rendezvény, hiszen mind egy színtéren értesülhetnek a szakmai újításokról, módszerekről. Különböző előadások keretein belül tájékozódhatnak a magyar felsőoktatás jövőjéről, valamint a kiállítók képviselőivel beszélgetve alkalmuk nyílhat elképzeléseiket közös útra terelni.